Koncepció

Az otthonod a lelked tükre. Az álmaid, az érzéseid, a hangulatod, az életviteled mind meghatározzák lakásod berendezését.

Akkor érzed jól magad, ha ezek harmóniában állnak otthonoddal. Mikor hazamész egy hosszú nap után; ha megnyugszol, vagy új ötleteket merítesz és feltöltődsz vagy elbújhatsz a rohanó világ zajai elől, akkor érzed magad otthon igazán. Ezt a varázst szeretnénk megtalálni!

Ötletet adunk

Gyönyörű textileket kínálunk, melyekkel hangulatossá varázsolhatod otthonod. A választás a tiéd, olyanná varázsolod, ami harmóniában áll a lelkeddel. Az inspirációkat a fantázia beindítására találtuk ki, hogy merj álmodni, hogy ne félj a színektől és a különböző struktúráktól, hogy egy új frissítő fuvallatot hozzunk a munkádba. Hagyd, hogy a fantáziád szárnyaljon és csodás belső tereket álmodjon meg. Azért vagyunk, hogy támogassunk.

Találd meg a stílusod!

Több variációban kínálunk ötleteket, melyeket fotókkal, hangulati elemekkel erősítünk. Próbálj ráhangolódni. Ha megvan az összhang, ne engedd el. Ha van egy anyag, ami megérintett, ragaszkodj hozzá és díszítsd fel. A kombinációk lehetősége végtelen, egy a fontos, hogy veled összhangban legyen.

Öltöztesd fel a tereket!

Meglátod, élvezni fogod a játékot a színekkel, stílusokkal és a különböző mintaelemekkel. Minden termék megváltoztatja az egész tér hangulatát, új fényben tünteti azt fel. Ne félj a színektől és mintáktól. Lenyűgöző kombinációk rejlenek a különböző textilekben.

Találd meg a vezérfonalat!

Keress egy színt vagy egy mintaelemet, melyet végigviszel a belső térben. Különböző, de mégis összhangban lévő belső tereket alkothatsz meg. Használd a mintás elemeket vagy harsány színeket azokra a helyekre, melyeket ki szeretnél emelni és egészítsd ki hozzá illő kiegészítőkkel. A minta kis színrészletéhez illő egyszínű, a neked tetsző színt fogja erősíteni, melyekkel megbolondíthatod, és teljesen egyedivé teheted szobáid dekorációját.

Ne felejtsd el a kiegészítőket!

Egy drapéria, elkötő, vagy a megfelelő helyen elhelyezett párna befejezetté teszi az egész alkotást, ahogy az ékszer is kiegészíti az öltözéket. Ha oda teszed, ahová kell, mindenki megdicséri. Így öltöztess te is és mindenkinek tetszeni fog.

Az elismerés a tiéd, légy rá büszke!

InteriArt® fabriculous inspirations

Beat Celebrity Color on Canvas Daydream Desert Wonders Future Garden of Eden Gelato Gentle Hightech Imperial Innovation Land of Ice and Fire Minimalism Mystic Nature Rhythm Romance Rusztik Seaside Silk Special Weaves Summer Blossom Symbol Tuscan Summer Urban moods

InteriArt® technological inspirations

Empire 25mm Hellas 19mm Decolino Elegante Motivo